Menu

Dogtails

Eersteklas hotdogs en cocktails in Zwolle

Dogtails is in twee dingen heel goed: hotdogs en cocktails. En dus krijg je in deze bar in Zwolle niets anders dan een paar verrukkelijke broodjes worst en een heleboel heerlijke cocktails.

Dogtails is in twee dingen heel goed: hotdogs en cocktails. En dus krijg je in deze bar in Zwolle niets anders dan een paar verrukkelijke broodjes worst en een heleboel heerlijke cocktails.

De kwaliteit is om over naar huis te schrijven

Jonge Zwollenaren zijn de eersten die roepen dat hun prachtige stad misschien niet de hipste van het land is – maar wel de gezelligste. Al begint er een verschuiving in het niveau van hipheid te komen, onder andere dankzij de komst van Dogtails. Deze cocktail- en hotdogbar zou wat betreft looks zeker niet misstaan in de Randstad, dat ten eerste. Veel belangrijker is de kwaliteit van Dogtails: die is om over naar huis te schrijven.

Het concept is: cocktails en hotdogs, een simpel idee. En laten simpele ideeën nu altijd de beste ideeën zijn. Mits goed uitgevoerd. Dat is zeker het geval bij het nieuwe Dogtails. Er staan vijf vaste hotdogs op de kaart, plus een hotdog van de maand die telkens wisselt. Favoriet? A Dogs Tail, een hotdog met lekker veel gerookt spek, gefrituurde uienringen en huisgemaakte Jack Daniel’s-saus. Goeie naam, goeie worst. Ook lekker: je kunt zelf een broodje samenstellen. Kies het beleg en soort worst (kip, varken of vegetarisch) en de mensen van Dogtails doen de rest.

Je kunt zelf een broodje samenstellen
De barmannen van Dogtails kennen hun pappenheimers

Voor de kleinere trek zijn er snacks voor naast je cocktail, want laten we die vooral niet vergeten: de barmannen van Dogtails kennen hun pappenheimers, uit Zwolle afkomstig of niet. Oh, en mocht je nu denken dat Dogtails alleen een aanrader voor in de avonduren is, dan heb je het mis: de zaak is al vanaf het middaguur open. Ideaal voor ouders… Pap en mam aan de cocktails, al dan niet op het ruime terras, kroost aan een broodje worst.

Barts Boekje

Geschreven door: Barts Boekje

Barts Boekje is de lifestyle- en adressensite van Maartje Diepstraten. Je vindt er allerhande adresjes, van hippe hotspots tot gouwe ouwe, van Vlissingen tot Kaapstad. Zelf woont Maartje in Amsterdam, met man Dirk en mopshond Willem. Ook leuk: Maartje schreef het boek Little escapes. 208 slaaptips en eetadressen in Nederland en Vlaanderen.

Locatie & route

Dogtails
Gasthuisplein 13
Zwolle
http://www.dogtails.nl

De nieuwste nsfavourites in je mailbox? Meld je aan