Menu

Sapbar Sajoer

Vloeibare vitamines

Rotterdams eerste echte sapbar, Sajoer, ligt aan de Botersloot. Omringd door vele leuke barretjes, lunchrooms en winkeltjes is het de perfecte plek om tijdens een dagje Rotterdam wat vitamines bij te tanken.

Rotterdams eerste echte sapbar, Sajoer, ligt aan de Botersloot. Omringd door vele leuke barretjes, lunchrooms en winkeltjes is het de perfecte plek om tijdens een dagje Rotterdam wat vitamines bij te tanken.

Hier bestel je échte vitaminebommetjes

In heel Rotterdam staat Sajoer bekend om de gezonde sapjes. Bij het bereiden ervan maken ze gebruik van een slowjuicer, die het sap langzaam uit de groente of het fruit perst, en er zo voor zorgt dat de belangrijkse voedingsstoffen als vitaminen en mineralen niet verloren gaan tijdens het persingsproces. In de sapbar kun je daarom terecht voor échte vitaminebommetjes, met namen als Energy, Beat It en Slanky Janky. Voel je je een beetje grieperig? Ga dan voor het gembershotje! Het geeft je gegarandeerd een flinke boost. Maar de sapjes zijn niet alleen erg gezond, ook ontzettend lekker!

Zin in een hapje bij je drankje? Ook dat kan, want er staat nog veel meer lekkers op het letterbakmenu aan de muur. Zo eet je hier bijvoorbeeld ook een açaíbowl met vers fruit, een pudding met chiazaad, een frisse salade met zoete aardappel of een lekkere soep. En probeer zeker ook eens de SUE – zoet zonder suiker – bites, zoals choco cheesecake, bounty of het bananenbrood. Nog gezond ook!

Sajoer heeft zowel aan de voor- als aan de achterzijde een terrasje, dus bij mooi weer kun je lekker buiten zitten. Ook binnen zijn er voldoende zitplaatsen en kun je neerploffen in de lekker brede vensterbank. Geen tijd om te blijven of wil je nog iets meenemen voor onderweg? Geen probleem! Je kunt de sapjes en salades ook gewoon to go bestellen. Heel fijn!

Niet zo fit? Bestel een extra gembershotje
 
HTSPT Rotterdam

Geschreven door: HTSPT Rotterdam

In Rotterdam is zoveel te ontdekken! Daarom startten Kirsten en Ruden het platform HTSPT, dat stadsliefhebbers en hotspots met elkaar verbindt. Dagelijks gaan zij op pad om het leukste van Rotterdam te tippen.

Locatie & route

Sajoer
Botersloot 46A
3011 HH Rotterdam
http://sajoer.nl

De nieuwste nsfavourites in je mailbox? Meld je aan