Menu

Make My Day

Voor vrouwen én mannen, in Nijmegen

Voor een wereldse look hoef je heus niet helemaal naar de Randstad af te reizen. Voorbij de prachtige Stevenskerk, in de oude Nijmeegse benedenstad, vind je shopwalhalla Make My Day, voor vrouwen én mannen.
 

Voor een wereldse look hoef je heus niet helemaal naar de Randstad af te reizen. Voorbij de prachtige Stevenskerk, in de oude Nijmeegse benedenstad, vind je shopwalhalla Make My Day, voor vrouwen én mannen.
 

Hoewel het nabijgelegen Arnhem bekendstaat als de grotere modestad, vergeet je dit bij Make My Day compleet. De neonletters lonken uitnodigend, de enorme etalage is een modieuze blikvanger en de knusse zitjes voor het raam verleiden menig shopper tot een pitstop.

Eenmaal binnen blijkt dit miniwarenhuis een waar modemekka. Op de hangers hippe maar betaalbare kledingmerken uit o.a. Australië, Engeland en Scandinavië, aangevuld met inspirerende koffietafelboeken, originele ansichtkaarten, handige rugzakken, prachtige schoudertassen en tig trendy accessoires voor jezelf of om cadeau te geven. Zus en broer Julie Hoebink en Jan Ottevanger zijn twee bevlogen ondernemers die hun modesmaak en liefde voor reizen feilloos weten door te vertalen naar de winkelvloer.

De grote neonletters stralen je vanaf de gevel tegemoet
Plukjes betaalbare fashion hangen tussen vrolijke planten en beplakte pilaren

Het Make My Day-interieur lijkt op het eerste gezicht nonchalant bij elkaar geraapt, maar niks is minder waar: alles wat je ziet is onderdeel van een doordacht concept. Er is bijvoorbeeld geen standaard mannequin te bespeuren. Setjes betaalbare fashion hangen tussen vrolijke planten en beplakte pilaren, op de oudroze achterwand prijkt een schoenencollectie en achterin is er voor de vintage hunters ook veel moois te ontdekken. Verspreid door de winkel zijn overal leuke hebbedingen te spotten, van ton sur ton kaarsen tot leuke kussens.

Shoppers van heinde en verre weten de winkel inmiddels te vinden. Het ging zelfs zo goed dat Make My Day een jaar geleden echt uit zijn jasje begon te groeien. Gelukkig kwam als geroepen het pand direct ertegenover vrij. Broer Jan nam met zijn compacte mannencorner afscheid van zuslief en opende hier Make My Day Men. Dezelfde kleurrijke look & feel als de vrouwenvariant, alleen dan exclusief voor mannen én inclusief een uitgebreide vinylcollectie.

Nog niet uitgekeken? Bezoek het Make My Day Atelier. Dit is de plek waar je accessoires kunt shoppen en bovendien is hier de creatieve broedplaats van Make My Day.

Dezelfde kleurrijke look & feel als de vrouwenvariant, alleen dan exclusief voor mannen
FollowFox

Geschreven door: FollowFox

FollowFox helpt je op weg naar de mooiste hotspots in Nijmegen, met de prachtige (papieren) FollowFox-kaart en op followfox.nl. Oprichter Nienke Meijs en eindredacteur Judith Sterkenburg delen op nsfavourites hun bucketlist-tips en originele 024-inspiratie om een dag- of weekendavontuur mee te vullen!

De nieuwste nsfavourites in je mailbox? Meld je aan