Menu

3x workshops voor thuis

Koken, schilderen of mediteren

Zin in een leuke workshop? Die doe je gewoon online, vanuit huis. Wat dacht je van deze kook-, schilder- of meditatieworkshops? Leuk om alleen te doen, of samen met vrienden of collega’s.

Zin in een leuke workshop? Die doe je gewoon online, vanuit huis. Wat dacht je van deze kook-, schilder- of meditatieworkshops? Leuk om alleen te doen, of samen met vrienden of collega’s.

#1. Grachtenatelier Utrecht

Op twee prachtige locaties in Utrecht geven de tweelingzussen Jacqueline Backers en Caroline Mulders al bijna 15 jaar workshops schilderen en koken. Dat doen ze nu ook online. Leer hoe je natuurgetrouw een landschap schildert à la Bob Ross. Of maak net zo’n mooi popart-portret als Andy Warhol. Houd je van koken? Dan zijn de workshops ‘Bonbons maken’ en ‘Sushi’ aanraders. Van tevoren krijg je een pakket thuisgestuurd met alle benodigdheden zodat je makkelijk kunt meedoen. Leuk met je vrienden of samen met collega’s.

Oudegracht 185 en 207 (a/d werf), Utrecht, grachtenatelier.nl/aanbod/online-workshops

Leer hoe je natuurgetrouw een landschap schildert à la Bob Ross
Heb je groene vingers? Doe dan mee aan de workshops ‘Droogbloemenkrans maken’ of ‘Eco-Systeem maken’

#2. Werk aan de Winkel

In het centrum van Den Bosch vind je Werk aan de Winkel: een conceptstore, green bar, thee-café én workshopruimte in één. Tegenwoordig kun je er ook online workshops volgen. Heb je groene vingers? Doe dan mee aan de workshops ‘Droogbloemenkrans maken’ of ‘Eco-Systeem maken’. Ook biedt Werk aan de winkel de workshop ‘Servies illustreren’. Voordat je met een workshop start, krijg je alles wat je nodig hebt thuisgestuurd.

Dode Nieuwstraat 32, Den Bosch, WerkaandeWinkelshop.nl

#3. Ontspanningsoefeningen

Goed voor jezelf zorgen, is nu belangrijker dan ooit. Werk je thuis? Zorg dan dat je regelmatig een moment pakt om te ontspannen. Bijvoorbeeld met yoga-oefeningen. Op het YouTube-kanaal van Yoga Magazine leer je allerlei yogahoudingen: van de Savasane tot de Vrksasana. Ook geeft Yoga Magazine je handige ontspanningsoefeningen van 2 minuten, zoals de nekstretch of een meditatie. Wil je leren mediteren? Kijk dan eens op het YouTube-kanaal ‘Sanny zoekt Geluk’. Ook ademhalingsoefeningen kunnen je helpen om te ontspannen. Bijvoorbeeld tijdens een wandeling. Op de website van wandel.nl vind je handige tips over hoe je het beste kunt ademhalen tijdens bijvoorbeeld je middagrondje.

YouTube-kanaal Yoga Magazine, YouTube-kanaal Sanny zoekt Geluk en Ademhalingstips van wandel.nl.

Werk je thuis? Zorg dan dat je regelmatig een moment pakt om te ontspannen
Bekijk ook
De nieuwste nsfavourites in je mailbox? Meld je aan