Menu

8x winkelen vanuit huis

Shop de mooiste planten, sieraden, kleding en spellen

Onze favoriete winkeladressen in de stad kunnen we gelukkig ook online bezoeken. Zo ontdek en koop je toch de mooiste planten, sieraden, kleding en spellen.

Onze favoriete winkeladressen in de stad kunnen we gelukkig ook online bezoeken. Zo ontdek en koop je toch de mooiste planten, sieraden, kleding en spellen.

#1. Melting Pot Amsterdam

Midden in de Amsterdamse Pijp vind je Melting Pot: een kleurrijke winkel vol woonaccessoires, fashionitems én bijzondere cadeaus. Denk bijvoorbeeld aan een Japanse lucky cat of aan een botanisch schilderij. De winkel van de familie Maasland – de eigenaren zijn vader Frits, moeder Elly, dochter Bridget en zoon Bryan – kun je gelukkig ook online bezoeken. In de webshop vind je – net als in de winkel – een mengelmoes aan producten: van kandelaren en schilderijen tot kettinkjes en sneakers. Zoek je iets bijzonders? Neem dan zeker even een kijkje.
Eerste van der Helstraat 46, Amsterdam, meltingpotamsterdam.nl 

Een kleurrijke winkel vol woonaccessoires, fashionitems én bijzondere cadeaus
instagram.com/louen
Hier vind je een mix tussen betaalbare en iets duurdere kleding en accessoires

#2. Louen Rotterdam

Voor eyecatchers van Deense afkomst ga je naar Louen. Je vindt er een mix tussen betaalbare en iets duurdere kleding en accessoires. Naast het eigen merk Louen the Label verkopen ze diverse merken, zoals Modström, Norr en Hvisk. Op de site vind je een uitgebreide webshop. Volg Louen ook op Instagram want hier laten ze zien wat ze zeggen: ‘Louen brings the flair back in the streets of Rotterdam’.
Pannekoekstraat 89-A, Rotterdam, louen.nl

#3. Holy Cow Deventer

Cadeauwinkel Holy Cow is volgens ondernemers Emelie en Wilmar een zaak waar je blij van wordt. Zowel offline als online. In de winkel vind je onder meer sokken, mokken, sieraden, boeken, lampen, en kleding. Van meer dan 75 merken, zoals Smashed Lemon, Aqua-licious en Tante Betsy. Zoek je een bijzonder cadeau of iets leuks voor jezelf maar kun of wil je niet naar de winkel? Bezoek Holy Cow dan online.
Grote Overstraat 49, Deventer, holycowshop.nl

Zoek je een bijzonder cadeau of iets leuks voor jezelf maar kun of wil je niet naar de winkel? Bezoek Holy Cow dan online
In de webshop van Koekwaus kun je úren ronddwalen

#4: Koekwaus Den Bosch

Jurkjes, zonnebrillen, haarbanden, sandalen, hoeden, armbanden, bijzondere kaartjes: in de webshop van Koekwaus kun je úren ronddwalen. In het winkeltje van zussen Marlou en Laura in Den Bosch vind je alles waar zij vrolijk van worden en wat hen inspireert. De service die je in de winkel krijgt, krijg je ook online. Zo kun je vragen stellen via WhatsApp en een online quiz doen om jouw stijl te achterhalen.
Vughterstraat 19, Den Bosch, koekwausdenbosch.nl

#5. Antraciet Leiden

Antraciet Living & Fashion uit Leiden, een boetiek voor exclusieve Deense, Nederlandse en Franse merken, weet kleding aan de vrouw te brengen. Dagelijks presenteren de dames van Antraciet de nieuwe collectie op Facebook en Instagram. Extra leuk: in de Lookbook-serie op YouTube en IGTV passen en matchen ze verschillende outfits. Kenmerkend voor de stijl? Minimalistisch, bewust én stijlvol. Je kunt je favoriete kledingstuk onine bestellen. In de webshop vind je ook posters, verzorgingsproducten en accessoires.
Nieuwe Rijn 29, Leiden, antraciet-leiden.nl 

Dagelijks presenteren de dames van Antraciet de nieuwe collectie op Facebook en Instagram
Volg de medewerkers ook op Facebook, Instagram en YouTube: ze geven je leuke tips en proberen spellen voor je uit

#6: Subcultures in Utrecht

Thuisblijven is veel gezelliger met een leuk spel! Bij spellenwinkel Subcultures in Utrecht vind je honderden bordspellen: van klassiekers als Sushi Go tot wat meer onbekende spellen zoals wielrenspel Flamme Rouge en partygame Ramen Fury. Een selectie van al deze spellen vind je in de webshop. Volg de medewerkers ook op Facebook, Instagram en YouTube: ze geven je leuke tips en proberen spellen voor je uit. Ideaal om nieuwe spellen te ontdekken.
Oudegracht 133, Utrecht, subcultures.nl

#7. Bleshyou Nijmegen

Bij Bleshyou koop je bijzondere planten. Iedere plant heeft een eigen verhaal en komt meestal direct van de (hobby)kweker. Het verhaal van de kweker en informatie over de achtergrond van de plant krijg je – inclusief verzorgingstips – mee bij je aankoop. Wil of kun je nu even niet naar de winkel? Neem dan een kijkje in de webshop. Hier heb je keuze uit een ruime collectie: van groot (zoals de waaierpalm) tot klein (zoals het erwtenplantje). Ook vind je hier mooie potten. Nu we vaker thuis zijn, maken we het daar gewoon gezelliger en groener.
Broeckhuysenstraat 20, Nijmegen, Bleshyou.nl

Iedere plant heeft een eigen verhaal en komt meestal direct van de (hobby)kweker
Alle kettingen, armbanden en oorbellen zijn door de eigenaressen zelf ontworpen en (hand)gemaakt

#8. Beadies Amsterdam en Utrecht

In de 9 Straatjes in Amsterdam en in het centrum van Utrecht vind je kralenwinkel Beadies. Alle kettingen, armbanden en oorbellen zijn door de eigenaressen zelf ontworpen en (hand)gemaakt. Van glaskralen tot parels, van kleurrijk tot rustig en van grof tot subtiel: je vindt hier zeker een exemplaar dat bij jou past. Je kunt ook terecht in de uitgebreide webshop. Liever zelf aan de slag? Je kunt alle onderdelen voor jouw sieraad ook zelf uitkiezen en bestellen.
Huidenstraat 6, Amsterdam
Oudegracht 193, Utrecht

beadies.com

De nieuwste nsfavourites in je mailbox? Meld je aan