Menu

6x winkelen vanuit huis

Shop de mooiste planten, sieraden, kleding en spellen

We kunnen nu misschien even niet naar onze favoriete winkeladressen in de stad toe, maar we kunnen ze wél online bezoeken. Zo ontdek en koop je toch de mooiste planten, sieraden, kleding en spellen.

We kunnen nu misschien even niet naar onze favoriete winkeladressen in de stad toe, maar we kunnen ze wél online bezoeken. Zo ontdek en koop je toch de mooiste planten, sieraden, kleding en spellen.

#1: Koekwaus Den Bosch

Jurkjes, zonnebrillen, haarbanden, sandalen, hoeden, armbanden, bijzondere kaartjes: in de webshop van Koekwaus kun je úren ronddwalen. In het winkeltje van zussen Marlou en Laura in Den Bosch vind je alles waar zij vrolijk van worden en wat hen inspireert. De service die je normaal in de winkel krijgt, krijg je nu online. Zo kun je vragen stellen via WhatsApp en een online quiz doen om jouw stijl te achterhalen.
Vughterstraat 19, Den Bosch, koekwausdenbosch.nl

In de webshop van Koekwaus kun je úren ronddwalen
Dagelijks presenteren de dames van Antraciet de nieuwe collectie op Facebook en Instagram

#2. Antraciet Leiden

Antraciet Living & Fashion uit Leiden, een boetiek voor exclusieve Deense, Nederlandse en Franse merken, weet kleding aan de vrouw te brengen. Dagelijks presenteren de dames van Antraciet de nieuwe collectie op Facebook en Instagram. Extra leuk: in de Lookbook-serie op YouTube en IGTV passen en matchen ze verschillende outfits. Kenmerkend voor de stijl? Minimalistisch, bewust én stijlvol. Nu er maar een beperkt aantal mensen de winkel in mag, bestel je je favoriete kledingstuk gewoon online. In de webshop vind je ook posters, verzorgingsproducten en accessoires.
Nieuwe Rijn 29, Leiden, antraciet-leiden.nl 

#3: Subcultures in Utrecht

Thuisblijven is veel gezelliger met een leuk spel! Bij spellenwinkel Subcultures in Utrecht vind je honderden bordspellen: van klassiekers als Sushi Go tot wat meer onbekende spellen zoals wielrenspel Flamme Rouge en partygame Ramen Fury. Een selectie van al deze spellen vind je in de webshop. Volg de medewerkers ook op Facebook, Instagram en YouTube: ze geven je leuke tips en proberen spellen voor je uit. Ideaal om nieuwe spellen te ontdekken.
Oudegracht 133, Utrecht, subcultures.nl

Volg de medewerkers ook op Facebook, Instagram en YouTube: ze geven je leuke tips en proberen spellen voor je uit
Iedere plant heeft een eigen verhaal en komt meestal direct van de (hobby)kweker

#4. Bleshyou Nijmegen

Bij Bleshyou koop je bijzondere planten. Iedere plant heeft een eigen verhaal en komt meestal direct van de (hobby)kweker. Het verhaal van de kweker en informatie over de achtergrond van de plant krijg je – inclusief verzorgingstips – mee bij je aankoop. Nu je de prachtige plantenwinkel even niet kunt bezoeken, kun je terecht in de webshop. Kies uit de ruime collectie: van groot (zoals de waaierpalm) tot klein (zoals het erwtenplantje). Ook vind je hier mooie potten. Nu je de deur niet uit kan, maak je het thuis gewoon gezelliger en groener.
Broeckhuysenstraat 20, Nijmegen, Bleshyou.nl

#5. Beadies Amsterdam en Utrecht

In de 9 Straatjes in Amsterdam en in het centrum van Utrecht vind je kralenwinkel Beadies. Alle kettingen, armbanden en oorbellen zijn door de eigenaressen zelf ontworpen en (hand)gemaakt. Van glaskralen tot parels, van kleurrijk tot rustig en van grof tot subtiel: je vindt hier zeker een exemplaar dat bij jou past. Nu de winkels gesloten zijn, kun je terecht in de uitgebreide webshop. Liever zelf aan de slag? Je kunt alle onderdelen voor jouw sieraad ook zelf uitkiezen en bestellen.
Huidenstraat 6, Amsterdam
Oudegracht 193, Utrecht

beadies.com

Alle kettingen, armbanden en oorbellen zijn door de eigenaressen zelf ontworpen en (hand)gemaakt
Op Facebook en Instagram showen de medewerkers bijna dagelijks de nieuwste collectie die je in de webshop kunt bestellen

#6. Mitch Gouda

De dames van kledingwinkel Mitch in Gouda speuren elke week naar de nieuwste merken, collecties en fashionitems. Je vindt hier dus regelmatig nieuwe jurkjes, sneakers, blouses, laarsjes, jassen en broeken van verschillende merken. De winkel is op dit moment gesloten, maar op Facebook en Instagram showen de medewerkers bijna dagelijks de nieuwste collectie die je in de webshop kunt bestellen. Pas op: je wordt er hebberig van.
Kleiweg 87, Gouda, mitch.nl

De nieuwste nsfavourites in je mailbox? Meld je aan