Menu

6x wellness in Nederland

De beste manieren om jezelf te verwennen

Ontsnap even aan alle drukte van de stad en gun jezelf een moment om te ontspannen. We geven je 6 wellness-tips in de stad waarmee je in een uurtje (of 2) helemaal tot rust komt.

Ontsnap even aan alle drukte van de stad en gun jezelf een moment om te ontspannen. We geven je 6 wellness-tips in de stad waarmee je in een uurtje (of 2) helemaal tot rust komt.

#1. Five City Spa in Utrecht

Een kleinschalige en persoonlijke spa in Utrecht waar je precies kunt aangeven wat je fijn vindt (en wat niet). Kies je eigen muziek en oliën of laat je juist verrassen. Het aanbod is heel divers, van een full-body massage tot specifiekere massages voor bijvoorbeeld nek of rug. Na de massage staat er een kopje thee en stukje pure chocolade op je te wachten, zo kun je langzaam weer een beetje terugkomen op aarde.
Obrechtstraat 40, Utrecht, Fivecityspa.nl/over-fiv

Kies je eigen muziek en oliën of laat je juist verrassen
Je kunt uitkijken over het centrum van Leiden

#2. Blue Wellnessresort in Leiden

In het centrum van Leiden – naast het Centraal Station – zit Blue Wellnessresort. De sauna zit op de 11e en 12e verdieping van het Level-gebouw, waardoor je kunt uitkijken over het centrum van Leiden. Geniet van de diverse sauna’s en zwembaden en van het speciale maandagtarief van € 9,95 entree. Zo begin je je week heel ontspannen.
Bargelaan 180, Leiden, Bluewellnessleiden.nl

#3. Massagehuys in Amsterdam

Midden in de drukte van Amsterdam is daar het Massagehuys. In De Baarsjes in Amsterdam-West is hier de mogelijkheid om even tot rust te komen. De sfeer bij het Massagehuys is laagdrempelig en de huisgemaakte massageoliën volgens oude familierecepten brengen je direct in de juiste stemming. Er zijn diverse behandelingen mogelijk gericht op het wegnemen van stress of vastzittende spieren, maar ook klassieke oosterse massages zijn mogelijk. Voordat je de Amsterdamse straten weer opstapt, krijg je bovendien een lekker potje biologische thee van het huis. Zo kun je er weer tegenaan!
Jan Evertsenstraat 110-H, Amsterdam, Massagehuys.nl

De huisgemaakte massageoliën volgens oude familierecepten brengen je direct in de juiste stemming
Met een bezoek aan de juiste salon maak je er namelijk een heerlijk verwenmoment van

#4. Top to Toe in Groningen

Naar de kapper gaan hoeft niet alleen iets noodzakelijks te zijn. Met een bezoek aan de juiste salon maak je er namelijk een heerlijk verwenmoment van. Bij Top to Toe in Groningen bijvoorbeeld. Hier weten ze heel goed hoe ze je helemaal in de watten moeten leggen. Laat je letterlijk van top tot teen verzorgen, want bij Top to Toe kun je terecht voor haar, schoonheid en hand- en voetverzorging. Het personeel zet zich in om je er op je best uit te laten zien én voelen. Met een passie voor natuurlijke schoonheid worden er zo veel mogelijk natuurlijke ingrediënten gebruikt. Verwen jezelf met een knipbeurt, gezichtsbehandeling of pedicure (of allemaal) en loop vol zelfvertrouwen weer naar buiten.
Turftorenstraat 16, Groningen, Toptotoegroningen.nl

#5. Damesbadhuis Schoon in Amersfoort

Als vrouw lekker tot rust komen? Dan zit je bij Badhuis Schoon op de juiste plek. Dit traditioneel oosterse badhuis is speciaal voor dames en is makkelijk te bereiken, je vindt het badhuis namelijk in de binnenstad van Amersfoort. Het badhuis is meer dan alleen een hammam van scrubbehandelingen. Je boekt er ook huidverzorgende gezichtsbehandelingen, hand- en voetbehandelingen of andere massages. In de loungeruimte geniet je bij de open haard van verse sappen of lekkere gerechten.
Oliesteeg 7, Amersfoort, Badhuisschoon.nl

Traditioneel oosters badhuis speciaal voor dames
Het unieke van Cncpt is dat je op deze inspirerende plek even helemaal aan jezelf mag denken

#6. Wax, hair & coffee in Zwolle

Cncpt is niet alleen een kapper, niet alleen een waxbar en ook niet alleen een koffietent, het is dit alles in één. Laat je verwennen en adviseren door de professionals van Sjenkels Kapper. En vergeet je niet te laten verrassen door de nagelbar, waar je uit meer dan 100 kleuren kunt kiezen. Het unieke van Cncpt is dat je op deze inspirerende plek even helemaal aan jezelf mag denken en daar past koffiebar Kaldi goed bij. Met meer dan 20 koffiesoorten kun je weer helemaal zen worden voordat je weer op pad gaat.
Klokkensteeg 2, Zwolle, Cncpt.nl

Bekijk ook
De nieuwste nsfavourites in je mailbox? Meld je aan