Menu

De Drvkkery

Uren dwalen en jezelf verliezen in boeken, cultuur en muziek

De Drvkkery is een boekhandel, maar eigenlijk zóveel meer dan dat. De winkel werd eerder uitgeroepen tot beste boekwinkel van Nederland en dat is niet voor niets, het is al jaren een begrip binnen en buiten Zeeland.

De Drvkkery is een boekhandel, maar eigenlijk zóveel meer dan dat. De winkel werd eerder uitgeroepen tot beste boekwinkel van Nederland en dat is niet voor niets, het is al jaren een begrip binnen en buiten Zeeland.

Je vindt sowieso rijen boeken bij De Drvkkery, tot zover je kunt kijken. Van kinderboeken tot huiveringwekkende thrillers en alles wat daar tussenin ligt. De Drvkkery is ook een fijne spot om ter plekke met een boek plaats te nemen en uitgebreid te bladeren. Kinderen voelen zich thuis in het hoekje dat speciaal voor hen is gecreëerd, met veel vrolijke prentenboeken, knuffels en ander speelgoed.

Een wand met prachtige kookboeken waar je culinaire inspiratie op kunt doen, reisboeken waarmee je naar verre oorden wegdroomt, De Drvkkery heeft het allemaal. Naast boeken kun je ook terecht voor een keur aan tijdschriften, kantoorartikelen en bordspellen.

Uitgeroepen tot beste boekwinkel van Nederland
Huisgemaakt is de signature in deze keuken

En net als je denkt dat je alles hebt gezien, word je weer verrast door de grote hoek gevuld met vinyl en cd’s. Er worden regelmatig muzikale optredens georganiseerd of signeersessies met toffe auteurs. Maar ook interessante lezingen en debatten, je kunt het zo gek niet bedenken.

Heb je nu dorst gekregen of lekkere trek, dan kun je aan tafel bij de brasserie, midden in de Drvkkery, met uitzicht op het winkelend publiek. Huisgemaakt is wat de signature is van deze keuken: van yoghurt met granola, honing en kiwi tot vegetarische linzencurry. Allemaal van goede kwaliteit en het eet extra lekker op de klanken van live musici. Deze veelzijdige winkel is het bezoek meer dan waard.

ZeeuwZe

Geschreven door: ZeeuwZe

Rachelle Verhage van ZeeuwZe.nl heeft - als onvervalst Zeeuws meisje - een passie voor alles wat met Zeeland te maken heeft. Met haar platform laat ze, op geheel eigen wijze, het Zeeland zien waar ze is opgegroeid. Haring happen, gele klompen & boter karnen? Guess again (al doet ze dat eerste maar wat graag). 

Locatie & route

De Drvkkery
Markt 51
Middelburg
https://www.de-drvkkery.nl

De nieuwste nsfavourites in je mailbox? Meld je aan