Menu

Vooges Centraal

All-day restaurant pál naast het station

Bijna óp het station van Haarlem en dus midden in de stad zit Vooges Centraal. Of je nu op zoek bent naar een lekker ontbijt, snelle kop koffie, fijne werkplek of goed diner; het kan allemaal bij deze mooie nieuwe hotspot. 

Bijna óp het station van Haarlem en dus midden in de stad zit Vooges Centraal. Of je nu op zoek bent naar een lekker ontbijt, snelle kop koffie, fijne werkplek of goed diner; het kan allemaal bij deze mooie nieuwe hotspot. 

Wat meteen opvalt bij Vooges is de grote en lichte ruimte. Aangezien je hier de hele dag door binnen kunt lopen, is ook het publiek lekker divers. Aan de ene tafel luncht een familie, bij de open haard drinken collega’s koffie en aan de hoge tafels kletst een groep vriendinnen bij. Midden in de ruimte staat een grote leestafel vol tijdschriften en ander vermaak. De bar is de eyecather van Vooges, in het midden van de zaak. Nog niet genoeg gezien? Kijk dan ook even omhoog, er hangen verrassende kunstwerken aan de muur. 

De bar is de eyecatcher: midden in de zaak
Mooie gerechten met veel seizoensproducten, zo word je telkens weer verrast

Je kunt de naam 'Vooges' kennen van de bekende strandtent in Zandvoort. En inderdaad: het zijn dezelfde eigenaren. De strandtent staat bekend om het goede eten en drinken in een sfeervolle omgeving, en daar doet Vooges Centraal niet voor onder. Word wakker met havermout pancakes en lunch met verschillende gegrilde broodjes, burgers en salades. Verwen jezelf met een lekker taartje of ga voor een goede borrelhap. 

In de avond is er een uitgebreid menu met bijvoorbeeld vis van de dag. Er wordt veel gewerkt met seizoensproducten, het menu wisselt dus regelmatig. Fijn, zo word je altijd weer verrast. 

Dol op livemuziek? Houd dan de website en de Facebook-pagina van Vooges in de gaten. Op de agenda van deze hotspot vind je regelmatig speciale borrelavonden met muziek.

Ontspanning en werk gaan perfect samen bij deze hotspot. Een aanrader om een paar uur te werken (er is supersnelle wifi), voor een zakelijke lunch of als break tijdens je treinreis. Alles kan en mag hier, je zult je snel op je plek voelen.

Kennemerplein 6, Haarlemvooges.nl

 
Haarlem City Blog

Geschreven door: Haarlem City Blog

Haarlem is een wereldplek. Winkelen, lekker eten, naar het strand, culturele uitstapjes: het kan hier allemaal. Blogger Laura is een echte mug (oftewel geboren Haarlemmer) en ontdekt graag nieuwe adresjes in de stad. Haar favorieten deels ze wekelijks op haarlemcityblog.nl.

Locatie & route

Vooges Centraal
Kennemerplein 6
Haarlem
https://www.vooges.nl

De nieuwste nsfavourites in je mailbox? Meld je aan