Menu

3x vintage shoppen in Eindhoven

Hier moet je zijn voor de beste vintage treasures

Op zoek naar vintage parels? Dan kun je in Eindhoven prima slagen! Hierbij de drie favorieten van Fab040, Eindhovense blogger én insider, op een rij.

Op zoek naar vintage parels? Dan kun je in Eindhoven prima slagen! Hierbij de drie favorieten van Fab040, Eindhovense blogger én insider, op een rij.

Kleding, tassen, en de meest unieke carnavalsblazers die je ooit hebt gezien!

#1. Second Floor

Gevestigd in een voormalige slagerij (vandaar het logo – een varkentje) aan de Hoogstraat in Eindhoven vind je Second Floor. Deze vintagewinkel verkoopt unieke items van hoge kwaliteit. Wanneer je hulp nodig hebt bij het vinden van die ene showstopper word je hier gegarandeerd deskundig bijgestaan door het vriendelijke personeel. Ook onder hun eigen label verkopen ze kleding, tassen, en de meest unieke carnavalsblazers die je ooit hebt gezien!

Hoogstraat 36secondflooreindhoven.nl,

#2. Yetunde & the Vintage Alternatives

Yetunde & the Vintage Alternatives is de grootste vintagewinkel waar ik óóit ben geweest, met duizenden items, kledingstukken en accessoires. Telkens als ik hier binnenstap, weet ik niet waar ik moet beginnen. Wat zo gaaf is aan Yetunde is dat ze hier 'on-Nederlandse' vintage verkopen. De eigenaresse, Yetunde, is Engelse en alle items zijn even edgy als zijzelf. Buiten dat je hier uren kunt shoppen, kun je er ook naar de kapper, een snack nuttigen of zelfs blijven slapen in het boutique hotel.

Edisonstraat 144yatvavintage.com

Alle items bij Yetunde zijn even edgy als de eigenaresse zelf

#3. Vintage Vetements  

Ben je toevallig in de buurt van het winkelcentrum Urban Shopper? Neem dan ook een kijkje bij Vintage Vetements, een winkel met tweedehands kleding, schoenen en accessoires.  Bij binnenkomst vallen de kledingstukken die aan hoge ijzeren rekken hangen meteen op. De winkel is trendy en sfeervol ingericht en heeft zelfs een schommel voor de ethousiaste shopper. De rekken zijn gevuld met en uiteenlopend aanbod van kledingstukken, dat iedere dag wordt aangevuld met nieuwe items. Scoren maar!

Leidingstraat 43, vintagevetements.com/

 

Ze hebben zelfs een schommel voor de enthousiaste shopper
Fab040

Geschreven door: Fab040

Van het industriële Strijp-S tot aan de oude straatjes van De Bergen, blogger Claudia van Fab040 kent Eindhoven op haar duimpje. Voor nsfavourites verzamelt ze de gezelligste koffietentjes, de hipste winkels en de meest inspirerende musea. De online cityguide voor jouw dagje Eindhoven!

Locatie & route
  1. Second Floor
  2. Yetunde & the Vintage Alternatives
  3. Vintage Vetements  
De nieuwste nsfavourites in je mailbox? Meld je aan