Menu

5x de leukste kledingwinkels in Dordrecht

Unieke boetiekjes voor een stijlvolle outfit

Dordrecht is een heerlijke stad om te winkelen. Je vindt er unieke boetiekjes die het shoppen extra leuk maken. Kijk ondertussen ook om je heen, want Dordrecht is mooi.

Dordrecht is een heerlijke stad om te winkelen. Je vindt er unieke boetiekjes die het shoppen extra leuk maken. Kijk ondertussen ook om je heen, want Dordrecht is mooi.

#1. Amé Boutique

Amé Boutique wordt gerund door een enthousiaste moeder en dochter. De collectie die zij gezamenlijk uitkiezen is net even anders dan anders, alles volgens de laatste trends. Zowel jong als oud kan hier terecht voor kleding, schoenen en sieraden. Het complete plaatje dus. Ook koop je hier hippe kaartjes en roomspray, met namen als Big hug en Paradise found. Alles in hun kleine maar fijne boetiek.
Nieuwstraat 52, ameboutique.nl

Je koopt hier ook hippe kaartjes en roomspray, met namen als Big hug en Paradise found
Hier moet je zijn voor stoere jeans, toffe jurken, nette blouses en hippe rokjes

#2. Two Stories

Two Stories wordt gerund door twee vriendinnen. Zonder modeachtergrond, maar met heel veel passie, openden ze samen de winkel op de hoek van de Vriesestraat en de Lenghenstraat. Een gezellige winkel waar je terecht kunt voor stoere jeans, toffe jurken, nette blouses en hippe rokjes. Alles met een chique twist.
Vriesestraat 111-113, facebook.com/twostoriesboutique

#3. No. 33 Basic Luxury


In het hart van de Dordtse binnenstad vind je boetiek No. 33. In deze winkel draait alles om mooie, eerlijke materialen en persoonlijke aandacht. Je wordt er hartelijk ontvangen en - als je dat wilt - voorzien van professioneel advies. Sportief, elegant, eigentijds en een vleugje chic zijn de kenmerken van No. 33.​Vriesestraat 33, no33basicluxury.nl

Sportief, elegant, eigentijds en een vleugje chic zijn de kenmerken van No. 33
In deze winkel is alles wat je ziet te koop. Dus ook de lampen, tafels en vloerkleden.

#4. People Like Us

Naast hippe kleding van onder andere Scandinavische merken verkoopt People Like Us bijpassende accessoires, zoals tassen van Liebeskind, zonnebrillen en sieraden van Noosa. En daar blijft het niet bij want in deze winkel is alles wat je ziet te koop. Dus ook de lampen, tafels en vloerkleden.
Vriesestraat 69, instagram.com/peoplelikeus.nl

#5. Rockin’ Items

Aan de rand van het centrum, in een van de leukste winkelstraten van Dordrecht, zit Rockin’ Items. Een boutique met een exclusieve kledingcollectie Franse en Deense merken. In deze winkel vind je ook de mooiste schoenen, sieraden en haaraccessoires. Hier shop je een hele outfit bij elkaar.
Voorstraat 123, rockinitems.com

Een boutique met een exclusieve kledingcollectie Franse en Deense merken
De nieuwste nsfavourites in je mailbox? Meld je aan