Menu

Theedrinken bij The Wallstreet Tea-Rose

High tea in het hartje van Deventer

Even bijkomen? Loop het mooie, historische Bergkwartier binnen en strijk neer op de oude binnenplaats van The Wallstreet Tea-Rose voor een gezellige high tea met Schots-Engels lekkers.

Even bijkomen? Loop het mooie, historische Bergkwartier binnen en strijk neer op de oude binnenplaats van The Wallstreet Tea-Rose voor een gezellige high tea met Schots-Engels lekkers.

Sinds december 1994 is The Wallstreet Tea-Rose gevestigd in de Walstraat. Een straatje in het Bergkwartier dat borg staat voor gemoedelijkheid en exclusiviteit. De sfeer is er een van vervlogen tijden, tal van historische panden werden in de loop der jaren gerestaureerd en ook de charmante winkeltjes en restaurants dragen hieraan bij. Geen wonder dat het Bergkwartier in december de locatie is voor het jaarlijkse Dickens Festijn.

Ook bij The Wallstreet Tea-Rose duik je terug in de tijd. Dankzij de gemoedelijke, rustige en persoonlijke sfeer is het een rustpunt in je dag. Voeg de specifieke creativiteit van de keuken daaraan toe en je denkt haast vanzelfsprekend aan Groot-Brittannië en de traditionele tea- en lunchrooms aldaar.

In de Walstraat ga je terug naar vervlogen tijden

Zoetig, hartig, vegetarisch, gezond: je vindt het allemaal op de gevarieerde menukaart. De keuze voor een Schots-Engelse oriëntatie is ingegeven door het feit dat in deze tea- en lunchrooms exclusiviteit, kwaliteit van zelfgemaakte producten en gemoedelijkheid hand in hand gaan. In de Schots-Engels georiënteerde keuken mag je dus een exclusieve verzorging van de gerechten verwachten – van high tea tot haggis (een typische hartige pudding). Ook zéker de moeite waard: de homemade ice-tea.

 

The Wallstreet Tea-Rose leent zich goed voor een vriendinnendag en high of afternoon tea. Struin hierna langs de curiosa- en antiekwinkeltjes verderop in de straat en loop vooral even binnen bij winkels als De Vrije Vogel en Mooi, Leuk & Lekker.

 
Moderne Hippies

Geschreven door: Moderne Hippies

Zoë is de oprichtster van modernehippies.nl: een platform voor en door avonturiers, vrije geesten & levensgenieters, waarop ze schrijft over bijzondere hotspots met een duurzaam karakter. Daarnaast maakt ze onder de naam Professional Wild Child video's en vlogs over mind, body & soul onderwerpen.

Locatie & route

The Wallstreet Tea-Rose
Walstraat 20
7411 GM Deventer
http://www.tearose.nl

De nieuwste nsfavourites in je mailbox? Meld je aan