Menu

4x vintage toppers in Den Haag

Struin mee in de leukste vintage winkels uit de hofstad

Struinen over markten en door winkeltjes met de mooiste vintage meubels, snuffelen tussen rekken vol kleding die je met jouw aankoop weer een tweede leven geeft. Oftewel: vintage shoppen. Wij zijn er dol op! Ontdek de beste shoppingtips voor vintage schatten in ons mooie Den Haag.
 

Struinen over markten en door winkeltjes met de mooiste vintage meubels, snuffelen tussen rekken vol kleding die je met jouw aankoop weer een tweede leven geeft. Oftewel: vintage shoppen. Wij zijn er dol op! Ontdek de beste shoppingtips voor vintage schatten in ons mooie Den Haag.
 

#1 Sprinkel + Hop

Voor wie zelf geen zin en tijd heeft om alle rommelmarkten af te gaan, is Sprinkel + Hop dé uitkomst! Joke doet niets liever dan haar fijne, lichte winkel in het leuke stukje Weimarstraat vullen met de allermooiste vondsten. Je vindt er veel warm keramiek en must-have messing beeldjes, maar ook dat ene jaren ‘50 dressoir waar je al weken naar op zoek was, of die gave bar trolley die tegenwoordig niet meer in je interieur mag ontbreken. Wedden dat je niet met lege handen naar huis gaat?
Sprinkel + Hop, Weimarstraat 19, sprinkelhop.nl

#2 Zusjes vintage boetiek

Ben jij een liefhebber van tweedehands kleding? Dan is Zusjes vintage boetiek dé plek om mooie items te scoren als aanvulling op jouw kledingkast. Wie bij tweedehands aan stoffig en muf denkt heeft het hier goed mis. Alles wat je bij Zusjes vindt is uniek, elegant én fris gewassen en gestreken. Deze ruime, art nouveau-achtige boetiek is een waar feestje om doorheen te lopen en de meiden staan te popelen om jou te helpen aan dat ene unieke item.
Zusjes vintage boetiek, Boekhorststraat 93, zusjesvintageboetiek.business.site

 

#3 Little Green Shop 

Het groene pareltje Little Green Shop (voorheen Bar en Zo) in het Zeeheldenkwartier heeft net een kleine metamorfose ondergaan. Een lik verf op de muren en de bar is eruit, zodat er nóg meer plek is voor hun verzameling mooie vintage meubeltjes, leuke (lokale) kadootjes en planten. Veel planten, uiteraard voorzien van een gave vintage pot. Klein risico bij het betreden van deze fijne little green shop: je kan er extreem hebberig van worden.
Bar en Zo, Prins Hendrikstraat 103, littlegreen-shop.nl

 

#4 Achtung! Baby

Als je dan toch in het Zeeheldenkwartier – de leukste wijk van Den Haag – bent, stap dan zeker ook even binnen bij Achtung! Baby. Inderdaad, met items voor de allerkleinsten. Wat ooit begon als een pop-upwinkeltje, is uitgegroeid tot de leukste tweedehands kinderkledingwinkel van Den Haag. Het hangt er vol met mooie merkkleertjes tot maat 152, met een minstens zo mooi prijsje. Aangezien die vrolijke koters nogal snel uit hun jasjes groeien, is dat ook heel mooi meegenomen.
Achtung! Baby, Prins Hendrikstraat 97, achtung-baby.nl

 
Haagse Schatten

Geschreven door: Haagse Schatten

Dat fijne koffietentje, die verscholen stadstuin en de onontdekte wijnbar. Barbara en Marlies gaan op ontdekkingsreis en nemen jou mee! Ze bloggen over nieuwe ontdekkingen, zetten Haagse schatten op hun digitale schatkaart en verbinden levensgenieters met bijzondere Haagse ondernemers.

De nieuwste nsfavourites in je mailbox? Meld je aan