Menu

Theater PePijn

Een echte Haagse verrassing

Op loopafstand van het prachtige Lange Voorhout in Den Haag vind je in een mooi karakteristiek pand een van de leukste theaters van de stad. Klein maar fijn.

Op loopafstand van het prachtige Lange Voorhout in Den Haag vind je in een mooi karakteristiek pand een van de leukste theaters van de stad. Klein maar fijn.

Ontdek nieuw talent of zie een try-out van een bekende artiest

Een bezoek aan Theater PePijn, dat is gegarandeerd een avond vol humor op een unieke plek. In dit voormalige pakhuis geniet je in ongedwongen sfeer van bekende cabaretiers en ontdek je aanstormende talenten. Voor gevestigde namen zoals Youp van 't Hek, Theo Maassen, Paul van Vliet en Sjaak Bral is dit een fijne vertrouwde plek voor try-outs. Voor aanstormende talenten is het juist de ideale kweekvijver.

Niet alleen voor de artiesten is dit dé perfecte huiskamer. Ook jij wordt ondergedompeld in de huiselijke sfeer. Het is zo lekker kleinschalig, intiem en toegankelijk. De zaal heeft slechts plek voor ongeveer honderd mensen, en dus zit je zij aan zij met je buurman of buurvrouw en altijd dicht bij het podium. Wij zitten in de pauze het liefst met een drankje aan een van de kleine tafeltjes op de sfeervolle vide. Na afloop van de voorstelling praten we in goed gezelschap, vaak samen met de artiesten, na aan de kleine bar. Die de meeste avonden overigens gerund wordt door enthousiaste vrijwilligers, hoe leuk is dat!

 

Er is altijd wel iets leuks te beleven in het theater. Zo staat er elke eerste donderdag van de maand stand-upcomedy op het programma. En wij kunnen uit ervaring vertellen: dat is lachen, gieren en brullen! Extra leuk voor studenten, want die betalen deze avond slechts 10 euro voor een plekje.

Ook muzikale talenten ontbreken niet in het programma. Op zondagmiddag staan de beste Nederlandstalige zangeressen en kleinkunstliedzangers op het podium. Allemaal liedjes met een verhaal of een boodschap, door artiesten die uitblinken door hun muzikaliteit. Dus neem vast een kijkje in het programma van Theater PePijn en je bezoek aan Den Haag kan gepland worden!

De maandelijkse stand-upcomedy avond is hilarisch
Haagse Schatten

Geschreven door: Haagse Schatten

Dat fijne koffietentje, die verscholen stadstuin en de onontdekte wijnbar. Barbara en Marlies gaan op ontdekkingsreis en nemen jou mee! Ze bloggen over nieuwe ontdekkingen, zetten Haagse schatten op hun digitale schatkaart en verbinden levensgenieters met bijzondere Haagse ondernemers.

Locatie & route

Theater PePijn
Nieuwe Schoolstraat 21
2514 Den Haag
https://www.diligentia-pepijn.nl/pepijn/

De nieuwste nsfavourites in je mailbox? Meld je aan