Menu

Restaurant Aarde

Wereldse gerechten in Den Bosch

Bij Restaurant Aarde in Den Bosch serveren ze gerechten van over de hele wereld. En dat is niet de enige reden dat ze ‘aarde’ heten; duurzaamheid en lokale, biologische producten staan hier hoog in het vaandel.

Bij Restaurant Aarde in Den Bosch serveren ze gerechten van over de hele wereld. En dat is niet de enige reden dat ze ‘aarde’ heten; duurzaamheid en lokale, biologische producten staan hier hoog in het vaandel.

Restaurant Aarde is open voor lunch, borrel en diner. Ze hebben een divers menu om zowel vleeseters, vegetariërs als flexitariërs te behagen. Ik eet zelf vegetarisch dus een restaurant met veel keuze in vleesloze gerechten is een restaurant naar mijn hart! De liefde voor puur en eerlijk eten zie je ook terug in het interieur. Zo werkt het restaurant veel met natuurlijke, duurzame materialen en kleuren, en in de zomer gaan we gewoon naar buiten en strijken we neer op hun ruime binnenplaats waar je heerlijk kunt zitten.

Een perfect menu om zowel vleeseters, vegetariërs als flexitariërs te behagen.
Je kunt meerdere gerechten bestellen om met je tafel te delen

Op de menukaart vind je gerechten van over de hele wereld. Bij de borrel serveren ze allerlei ‘bites’ zoals Vietnamese kroepoek of Mexicaanse nacho’s met zelfgemaakte guacamole. Naast de uitgebreide borrelkaart heeft Restaurant Aarde een divers keuzemenu met meerdere gerechten om gezellig met je tafelgenoten te delen. Ik bestelde het Turkse brood met hummus. Ook de Brabantse salade met verse geitenkaas en granaatappel en de Turkse bulgur-salade met rode bietensalsa zijn een aanrader om samen van te genieten!

Moeite met kiezen? Bestel het Proefbord. Zo maak je kennis met de smaken van de verschillende seizoenspecialiteiten. Liever toch een gerecht van de kaart? Ga bijvoorbeeld eens een Grieks spiesje lamsgehakt met tzatziki of een Franse groentetaart van paddenstoel met knoflooksaus. Of ga voor de Thaise licht pikante curry met kop of de Spaanse gegaarde inktvis en garnalen. Nog ruimte voor een dessert? Dan is de Amerikaanse cheesecake een echte aanrader!
Verwersstraat 24, ’s-Hertogenbosch, restaurantaarde.nl

Ga voor de groenteburger van zoete aardappel, de poké bowl of de Indonesische rendang.
Anne Travel Foodie

Geschreven door: Anne Travel Foodie

Anne schrijft op haar blog annetravelfoodie.com over haar twee passies: reizen en eten. Ze deelt hier hippe hotspots, originele reisblogs en vegetarische recepten. Ze is al in meer dan 60 landen geweest en gaat ook graag in Nederland op pad om de leukste plekjes te ontdekken. Zelf woont Anne in Tilburg en deelt hier haar favoriete plekjes in Brabant met jullie.

Locatie & route

Restaurant Aarde
Verwersstraat 24
5211 HW ‘s-Hertogenbosch
https://restaurantaarde.nl/

De nieuwste nsfavourites in je mailbox? Meld je aan