Menu

De leukste fashion stores van Den Bosch

Vier modezaakjes die je niet mag missen

Heb je een heerlijke shoppingtrip naar Den Bosch op de planning staan? Dan nemen wij je graag mee op onze route langs de tofste fashion stores. We vermijden de grote winkelstraten en duiken de steegjes in!

Heb je een heerlijke shoppingtrip naar Den Bosch op de planning staan? Dan nemen wij je graag mee op onze route langs de tofste fashion stores. We vermijden de grote winkelstraten en duiken de steegjes in!

#1 Jutt en Juul

Jutt en Juul bieden het beste van twee werelden: beide winkels, van dezelfde eigenaressen, liggen in het knusse Kolperstraatje aan de Markt maar hebben net even een ander aanbod. Bij Juul zijn wat exclusievere merken als Amator, Iro en Ganni te koop en staat er chocola en wijn op tafel. Als je echt van mode houdt maar net even wat minder te besteden hebt, dan ben je bij Jutt aan het juiste adres. Beide stores zijn echte 'snoepjes' om te zien; winkels waar de kleuren in zowel het interieur als de kleding perfect op elkaar zijn afgestemd. Combi's die je zelf nooit zou verzinnen, mixen de modeminnende dames van Jutt en Juul gewoon bij elkaar en voilà: topoutfit!
Kolperstraat 9 (Juul) en Kolperstraat 25a (Jutt), juulfashion.nl

#2 Liefste Fashion

Liefste Fashion opende een paar jaar geleden haar deuren en veroverde meteen onze harten. In een van de leukste straatjes van Den Bosch springt de winkel meteen in het oog: dáár wil je naar binnen. Eigenaressen Lieke en Stephanie hebben een grote liefde voor mode uit Scandinavië. De collectie is sophisticated chic; kleding waarin je je elegant en zelfverzekerd voelt. Leuk detail: als er een nieuwe collectie binnenkomt, organiseren Lieke en Stephanie vaak een feestje in de winkel.
Snellestraat 14, liefste-fashion.nl

#3 Hello

We blijven in de Fonteinstraat, want bij Hello Den Bosch hebben ze een mooie mix gecreëerd van betaalbare en zo nu en dan ook wat luxere items. De winkel is erg leuk gestyled, en je vindt er een uitgebreide modecollectie, sieraden, zonnebrillen, sweaters, caps en zelfs lampen. Wij zijn helemaal fan van de Seletti lampen met dat leuke aapje. Op z'n Brabants gezegd: keigaaf!
Fonteinstraat 2, hellodenbosch.com

#4 LOTT. Gioielli

De eerste brandstore van LOTT. Gioielli in Nederland kun je het best tot het einde van de dag bewaren. Met de prachtige en unieke sieraden kun je de outfit(s) die je zojuist in bovenstaande winkels hebt gescoord helemaal afstylen. Er zit ook nog een koninklijk tintje aan: niemand minder dan onze eigen Koningin Máxima wordt regelmatig gespot met de oorbellen van LOTT.
Verwersstraat 6, lottgioielli.com

denboschcityblog.nl

Geschreven door: denboschcityblog.nl

Het blog dat ooit werd opgezet door Noëlle en Nina, is uitgegroeid tot een platform waarop een aantal Bossche meiden, zoals Kelly Bakker, hun favoriete adressen en nieuwe hotspots delen. denboschcityblog.nl is dol op Den Bosch en vertelt je graag waarom!

Locatie & route
  1. Jutt en Juul
  2. Liefste Fashion
  3. Hello
  4. LOTT. Gioielli
De nieuwste nsfavourites in je mailbox? Meld je aan