Menu

De vijf leukste winkels van Delft

Shoppen aan de grachten

In Delft valt er meer dan genoeg te winkelen! Duik de straatjes in langs de grachten en ontdek unieke winkeltjes en kleine boetiekshops in prachtige historische panden. Wij zetten vijf winkels in Delft voor je op een rij die je absoluut niet mag missen.

In Delft valt er meer dan genoeg te winkelen! Duik de straatjes in langs de grachten en ontdek unieke winkeltjes en kleine boetiekshops in prachtige historische panden. Wij zetten vijf winkels in Delft voor je op een rij die je absoluut niet mag missen.

Voor wooncadeaus ben je hier aan het juiste adres

#1 Seven Days

Wanneer je van interieur en design houdt, dan mag je deze inspirerende woonwinkel niet missen! Seven Days, direct gelegen achter de Grote Markt, verkoopt een geweldig scala aan fijne woonaccessoires en prachtige designmeubelen van pure materialen. Ook voor wooncadeaus ben je hier aan het juiste adres. Neem, wanneer je de winkel bezoekt, ook even de tijd voor een lekkere kop koffie of thee, gemaakt aan de eigen bar.
Oude Langendijk 7A, sevendaysstore.nl

#2 Dinmar

'Runway meets reality' in deze stijlvolle winkel die een eigenzinnige mix van opkomende en hippe Europese modemerken verkoopt. Dinmar is opgericht in 2014 door twee ambitieuze Delftse entertainers (Jandino Asporaat, een van de eigenaren, ken je misschien wel) en je vindt hier daarom dan ook een geweldige selectie van unieke en 'quirky' items. Een van onze fashion secrets in Delft!
Oude Langendijk 3, dinmarfashionstore.nl

Een van de fashion secrets in Delft
Je loopt gegarandeerd vol inspiratie weer naar buiten

#3 INSTORE

Nog zo'n fijne conceptstore vol eigentijdse modemerken, originele hebbedingen en eyecatchers voor in je interieur. Na jaren succesvolle pop-upshops in Delft te hebben gerund, hebben Melanie en Denise sinds kort hun eigen vaste mini-warenhuis geopend. Hier verkopen ze eigenlijk alles wat ze zelf leuk vinden en dit zorgt voor een uniek en persoonlijk aanbod aan mode en accessoires. Je loopt gegarandeerd vol inspiratie, en misschien met een paar fijne nieuwe items, weer naar buiten.
Voldersgracht 18, instore-conceptstore.nl

#4 Groene Vingers

Een heerlijk winkeltje waar we vaak even naar binnen lopen. Eigenaresse Karin deelt in deze geweldige plantenwinkel haar passie voor planten, bloemen en design met je. Het is niet groot, maar er is genoeg leuks te vinden, zoals prachtige keramiekpotten in combinatie met mooie accessoires, woongroen en natuurlijk heel wat leuke planten! Een echte urban jungle die inspirerend is, zelfs als je niet goed met planten bent.
Burgwal 23, groenevingersdelft.nl

Eigenaresse Karin deelt hier haar passie voor planten en bloemen

#5 Bij Marlies

Niet meer weg te denken uit Delft en onze kledingkast! Zodra je bij Marlies naar binnen stapt voelt het alsof je een huiskamer binnenkomt waar alles te koop is. Bij Marlies is dan ook de ideale plek om je garderobe uit te breiden en inspiratie op te doen. Je vindt hier een geweldige mix aan Scandinavische mode en accessoires van fijne materialen en goede kwaliteit, allemaal door Marlies zelf uitgezocht. 
Beestenmarkt 13, bijmarlies.nl

Alsof je een huiskamer binnenkomt waar alles te koop is
Like a Local

Geschreven door: Like a Local

Hannah en Lianne, twee vriendinnen uit Delft met een passie voor reizen, besloten hun favoriete hotspots te delen met de rest van de wereld in een eigen cityguide: Like a Local. Bijzondere architectuur, vintage winkels, gezellige restaurants en koffiecafés: zij geven de tips om alles uit een dagje Delft te halen.

Locatie & route
  1. Dinmar
  2. Seven Days
  3. INSTORE
  4. Groene Vingers
  5. Bij Marlies
De nieuwste nsfavourites in je mailbox? Meld je aan