Menu

3x nieuw in Delft

Hip, nieuw en smakelijk: de nieuwste hotspots van Delft

Deze drie nieuwkomers in Delft zijn zeker een bezoekje waard! Van koffie achter de kerk naar cocktails bij het concert, de stad bruist als nooit tevoren.

Deze drie nieuwkomers in Delft zijn zeker een bezoekje waard! Van koffie achter de kerk naar cocktails bij het concert, de stad bruist als nooit tevoren.

#1. Bij Best

Deze nieuwe lunchroom vind je in een leuk straatje achter de Nieuwe Kerk en serveert de hele dag door ontbijt. Het is een plek waar je kunt relaxen terwijl je geniet van heerlijk gevarieerde en gezonde gerechten. Verrassende sandwiches, street food en verse sappen, allemaal bereid op een eerlijke en verantwoorde manier. Wat Bij Best echt speciaal maakt is de Indonesische twist, die overal in terug te vinden is. In de heerlijke Indonesische laagjestaart met banaan bijvoorbeeld, of in de saté naar geheim familierecept. Mis ook vooral het Indonesische buffet niet, dat op elke eerste zondag van de maand wordt geserveerd.
Vrouwjuttenland 22, Bijbest.nl

Wat Bij Best echt speciaal maakt is de Indonesische twist, die overal in terug te vinden is
Zelfs met kinderen kun je lekker tot rust komen of een goed gesprek voeren

#2. Mint Conceptstore

Heb je kinderen en zin in een goed kopje koffie? Dan ben je bij Mint Conceptstore aan het juiste adres. Hier kan je namelijk genieten van gezonde snacks én uitstekende lattes terwijl je kinderen lekker kunnen spelen in de zandbak of in een van de andere speelhoeken. Broer en zus-duo Tim en Nina, eigenaren van Mint, verkopen daarnaast ontzettend veel leuke spullen als cadeau voor jezelf of voor je kind. Mint is daardoor echt een plek waar alles samen komt! Zelfs met kinderen kun je nu dus lekker tot rust komen, de krant lezen of een goed gesprek voeren met een vriend of vriendin.
Voldersgracht 12, Mintconceptstore.nl

#3. STECK

De ultieme plek voor de echte muziekliefhebber. STECK is het nieuwste poppodium van Delft waar je wekelijks terecht kunt voor livemuziek, heerlijke drankjes en fijne clubavonden. Hier vind je altijd goede muziek (van 90’s tot pop-rock, jazz en DJ’s) en de sfeer is er relaxt en gezellig. Aan de 14 meter lange bar geniet je hier ook al eerder op de avond van een perfect getapt biertje. Probeer ook zeker een van de cocktails, beter vind je ze niet in Delft!
Kromstraat 25, Steck.nl

Hier vind altijd goede muziek en de sfeer is er relaxt en gezellig
Like a Local

Geschreven door: Like a Local

Hannah en Lianne, twee vriendinnen uit Delft met een passie voor reizen, besloten hun favoriete hotspots te delen met de rest van de wereld in een eigen cityguide: Like a Local. Bijzondere architectuur, vintage winkels, gezellige restaurants en koffiecafés: zij geven de tips om alles uit een dagje Delft te halen.

Locatie & route
  1. Bij Best
  2. Mint Conceptstore
  3. STECK
De nieuwste nsfavourites in je mailbox? Meld je aan