Menu

LOFT

Conceptstore en mini-hotel in hartje Arnhem

Loft? Loft? Waar ken je die naam van? Van de gelijknamige conceptstores die je ook in Zwolle en Apeldoorn vindt waarschijnlijk. Maar de oorspronkelijke LOFT vind je in Arnhem. En de eerste is altijd de beste, toch?

Loft? Loft? Waar ken je die naam van? Van de gelijknamige conceptstores die je ook in Zwolle en Apeldoorn vindt waarschijnlijk. Maar de oorspronkelijke LOFT vind je in Arnhem. En de eerste is altijd de beste, toch?

LOFT staat voor beeldschone ik-wil-alles-hebben-zaken voor in je huis, of voor aan je lijf. Voor jezelf, maar, eerlijk is eerlijk, ook perfect om cadeau te geven, al doet dat vaak wel een beetje pijn. Van inspiratieboeken en kleding tot kleine accessoires en banken waar je – inderdaad – zelf ook een gigantische loft voor moet hebben. Alle winkels, ook de moeder-store in Arnhem, zijn sereen in overheersend wit en grijs.

Spullen waar je zelf ook een gigantische loft voor moet hebben
Er hangen apenkooi-ringen boven je bed

En als je zoveel moois hebt om een huis mee te vullen, waarom zou je er dan niet tussen gaan slapen? Zo moeten de mensen van LOFT gedacht hebben toen ze eind 2017 hun LOFT Hotel openden: twee stijlvolle suites in een voormalige dansstudio midden in Arnhem. De twee appartementen, appartement 1 en appartement 2, hebben elk een eigen verdieping. Er zijn apenlampen en er hangen apenkooi-ringen boven het bed. In de badkamer staan spullen van The Gift Label uit Amsterdam, er liggen stapels salontafelboeken in de categorie Kinfolk en slapen doe je op een COCO-MAT-boxspring.

Appartement 1 is geschikt voor twee volwassenen en één of twee kids. Maar liefst 85 vierkante meter is het appartement, maar het kan nog groter: appartement 2 op de tweede etage telt namelijk 150 m2 (!). Hier mag je met vier volwassenen terecht, en eventueel een paar kinderen. Ook fijn, hoewel absoluut geen verrassing: alles wat je ziet is te koop.

Alles wat je ziet is te koop
Barts Boekje

Geschreven door: Barts Boekje

Barts Boekje is de lifestyle- en adressensite van Maartje Diepstraten. Je vindt er allerhande adresjes, van hippe hotspots tot gouwe ouwe, van Vlissingen tot Kaapstad. Zelf woont Maartje in Amsterdam, met man Dirk en mopshond Willem. Ook leuk: Maartje schreef het boek Little escapes. 208 slaaptips en eetadressen in Nederland en Vlaanderen.

Locatie & route

LOFT
Weverstraat 39
http://www.loftloft.nl/

De nieuwste nsfavourites in je mailbox? Meld je aan