Menu

CASPAR

Grand café in het Arnhemse Modekwartier

Klassiek, maar helemaal van deze tijd: dat is grand café CASPAR in Arnhem. Hier vliegt je werk- of studiedag voorbij, eet je iedere dag wat de pot schaft én kun je heerlijk lang blijven hangen voor een borrel.

Klassiek, maar helemaal van deze tijd: dat is grand café CASPAR in Arnhem. Hier vliegt je werk- of studiedag voorbij, eet je iedere dag wat de pot schaft én kun je heerlijk lang blijven hangen voor een borrel.

CASPAR had me at hello. Dat leggen ze eerlijk gezegd zelf het best uit: CASPAR is een grand café dat klassiek is maar van nu. En dat is het. Een grand café zoals een grand café behoort te zijn, inclusief bijpassende, ongecompliceerde menukaart voor de hele dag. En – belangrijk – personeel dat zijn werk leuk vindt en zijn pappenheimers kent. Hulde. Spontaan en gastvrij zijn ze, een verademing, of je je nu een hele dag achter je laptop verschuilt (een verlengsnoer is zo geregeld. Nogmaals: hulde) of wanneer je met een groep vrienden komt tafelen (om vervolgens het licht uit te doen).

Een grand café zoals een grand café hoort te zijn
Het interieur is ontworpen door studenten van de kunstacademie

Sowieso krijgt de uitbater van CASPAR een pluim: Wolter de Bes opende zijn zaak op een plek die vijf jaar geleden, ten tijde van de opening, op zijn zachtst gezegd een probleemwijk genoemd mocht worden. Mede dankzij CASPAR (mogen we dat zeggen? Vast wel) knapte de buurt op en is het tegenwoordig de must go hoek van Arnhem, het Modekwartier. Ook leuk: het interieur is ontworpen door studenten van de kunstacademie. CASPAR is zeven dagen per week open en reserveren kan lekker niet zodat er altijd nog wel een plekje (aan de bar) te scoren valt.

Barts Boekje

Geschreven door: Barts Boekje

Barts Boekje is de lifestyle- en adressensite van Maartje Diepstraten. Je vindt er allerhande adresjes, van hippe hotspots tot gouwe ouwe, van Vlissingen tot Kaapstad. Zelf woont Maartje in Amsterdam, met man Dirk en mopshond Willem. Ook leuk: Maartje schreef het boek Little escapes. 208 slaaptips en eetadressen in Nederland en Vlaanderen.

Locatie & route

CASPAR
Elly Lamakerplantsoen 2
Arnhem
http://www.caspararnhem.nl/

De nieuwste nsfavourites in je mailbox? Meld je aan