Menu

4x cadeaushoppen in Antwerpen

Ontdek de leukste cadeauwinkels van Antwerpen

Houd je ook zo van bijzondere winkels waar je urenlang kunt rondsnuffelen? En waar je leuke cadeaus kunt kopen, voor jezelf of voor een ander? Dan zit je in Antwerpen helemaal goed!

Houd je ook zo van bijzondere winkels waar je urenlang kunt rondsnuffelen? En waar je leuke cadeaus kunt kopen, voor jezelf of voor een ander? Dan zit je in Antwerpen helemaal goed!

#1 ’t Stad Leest

Bijzondere leesboeken, originele schrijfwaren, kaartjes, prachtige koffietafelboeken en de leukste kinderboeken. Je vindt het bij deze inspirerende boekenwinkel – in een prachtig monumentaal pand – in hartje Antwerpen. Plan maar gerust een uurtje (of twee) in om deze winkel te bezoeken, je komt ogen tekort …

Oudaan 18, dus stadleest.be

Bijzondere leesboeken, originele schrijfwaren en prachtige koffietafelboeken
Bij Rewind vind je verrassende meubels, woonaccessoires, geschenkjes en gadgets van merken met een eigen verhaal

#2 Rewind Design

Gek op duurzaamheid en design? Dan is Rewind the place to be. Bij Rewind vind je verrassende meubels, woonaccessoires, geschenkjes en gadgets van merken met een eigen verhaal over het duurzame karakter van de spullen. Ben je op zoek naar duurzaam kinderspeelgoed of kinderkleding? Breng dan eens een bezoekje aan het kleinere zusje van Rewind, Play.

Riemstraat 27www.rewinddesign.be

Bij MOOSE in the CITY waan je je even in het Hoge Noorden!

#3 MOOSE in the CITY

In deze gezellige conceptstore in hartje Antwerpen vind je unieke designmeubelen, hippe kleding, gadgets en boeken – alles met een Scandinavisch tintje. Al wandelend door de meer dan 600 m² grote winkel ontdek je merken als Bröste Copenhagen, Ferm Living, Muuto, House Doctor, OYOY en Skandinavisk. Ook is er een travelcorner waar je bij reisspecialist North & Away direct een reis naar Scandinavië kunt boeken. Kortom, bij MOOSE in the CITY waan je je even in het Hoge Noorden!

IJzerenwaag 10-12, www.moose-in-the-city.com

#4 Matriks

Matriks is al jarenlang een gevestigde naam in Antwerpen op het gebied van design, interieur en lifestyle. In deze winkel op ’t Zuid vind je een exclusieve selectie van grote designmerken, maar er is ook ruimte voor jonge labels en nieuwe trends. Van Scandinavische ontwerpers als Kay Bojesen en Arne Jacobsen tot Benelux-labels als Muller Van Severen en HKliving. De collectie van Matriks zal elke designliefhebber bekoren! 

Museumstraat 18-22www.matriks.be

De collectie van Matriks zal elke designliefhebber bekoren!
Studio Birdy

Geschreven door: Studio Birdy

Merel Baeten is de drijvende kracht achter Studio Birdy, waarvoor ze content schrijft en producteert in de breedste zin van het woord. Voor NSfavourites verzamelt Merel de beste koffiebarretjes, unieke conceptstores, stijlvolle modewinkels en bijzondere musea van haar geliefde thuisstad Antwerpen.

De nieuwste nsfavourites in je mailbox? Meld je aan