Menu

Tjommies Music Bar

Beleef Zuid-Afrika in hartje Amersfoort

'Tjommies' betekent 'vrienden' in het Afrikaans. Dat is dan ook precies waar de hippe hotspot Tjommies Music Bar in Amersfoort voor staat: vrienden en muziek bij elkaar brengen.

'Tjommies' betekent 'vrienden' in het Afrikaans. Dat is dan ook precies waar de hippe hotspot Tjommies Music Bar in Amersfoort voor staat: vrienden en muziek bij elkaar brengen.

Vanbuiten ziet Tjommies Music Bar er al veelbelovend uit. Er staan houten tafels en planten en wanneer je iets omhoog kijkt, zie je gezellige lampjes en gekleurde parasols. Maar de boel vanbinnen bekijken is het ook zeker waard. Hier is namelijk ook veel gebruik gemaakt van houten meubels en planten als decoratie. En op de eerste verdieping vind je een woonkamer-achtige setting met banken, platenspelers en ruige kleden. Ook zijn er spellen te vinden, die je gezellig met vrienden kunt doen. Zoals de eigenaar zelf zegt is Tjommies Music Bar 'een stukje Zuid-Afrika in Amersfoort'. Een sfeer die je niet snel ergens anders zult tegenkomen.

Een stukje Zuid-Afrika in Amersfoort
Vooral de bierkaart is hier niet mis

Bij Tjommies kun je terecht voor een bak koffie, vers sapje, lekkere lunch of alcoholische versnapering. En vooral de bierkaart is hier niet mis. Denk aan veel verschillende soorten en verrassende biertjes van de tap of uit een flesje. Ook proberen ze altijd de nieuwste wijnen in huis te halen en zijn een paar goede cocktails ze niet vreemd. 

Dat Tjommies Music Bar een fijne hotspot is, blijkt wel uit het feit dat ik hier geregeld kom. Het is een relaxte en sfeervolle plek, waar je kunt genieten van de hele ambiance en muziek, ideaal om met vrienden af te spreken voor een drankje of om tijdens je dagje Amersfoort te lunchen. Ik vind het in ieder geval een heel fijne aanwinst voor Amersfoort, want een unieke hotspot is Tjommies zeker!

tjommiesmusicbar.com

Een relaxte en sfeervolle plek
Kus uit Amersfoort

Geschreven door: Kus uit Amersfoort

Ooit opgericht door Jelena, is Kus uit Amersfoort inmiddels uitgegroeid tot een platform waarop ruim acht Amersfoortse schrijvers actief zijn. Ze geven je tips over de leukste hotspots, fijnste beautyadresjes en tofste workshops. Voor #nsfavourites doet blogger Fleur Smit de mooiste pareltjes uit de doeken.

Locatie & route

Tjommies Music Bar
Lavendelstraat 13
3811 CN Amersfoort
https://www.tjommiesmusicbar.com

De nieuwste nsfavourites in je mailbox? Meld je aan