Menu

BLUR

Producten die de wereld een beetje beter maken

Bij BLUR drink je met uitzicht op een leuk Amersfoorts straatje je koffie met iets lekkers erbij. Maak daarna vooral nog een rondje door de sfeervolle winkel met zo veel hebbedingen.  

Bij BLUR drink je met uitzicht op een leuk Amersfoorts straatje je koffie met iets lekkers erbij. Maak daarna vooral nog een rondje door de sfeervolle winkel met zo veel hebbedingen.  

BLUR is een winkel vol verhalen

Bij binnenkomst zag ik namelijk al gelijk: BLUR is een prachtige conceptstore, zo één waar het Amersfoort nog aan ontbrak. De twee vrouwelijke eigenaren van BLUR noemen hun winkel echter een storystore. Een wat? Laat ik het je uitleggen. Elk product dat bij BLUR verkocht wordt heeft een uniek, eerlijk verhaal, over wie het gemaakt heeft en waar het vandaan komt. Ben je geïnteresseerd? Dan wordt dat verhaal je met liefde verteld. BLUR wil je namelijk inspireren om bewuste keuzes voor producten te maken.

Hoewel het assortiment van BLUR uitgebreid is – denk: mooie boeken, sieraden, interieuraccessoires en hebbedingen –, viel mij vooral één ding op: dit is dé perfecte winkel om voor iemand een cadeau te kopen. Handig voor jou én goed voor een ander, want de merken en producten die blij BLUR worden verkocht leveren ook nog eens een bijdrage aan een betere wereld. Denk aan eerlijk geproduceerde, gerecyclede of vegan producten. Producten van ondernemers die voor een deel ook uit Amersfoort komen.

 
Naast de mooie items in de storystore vind je binnen BLUR ook een café waar de lekkerste drankjes, broodjes en taarten voor je klaarstaan. Uiteraard gemaakt van eerlijke ingrediënten. Neem plek aan een van de lange houten tafels of aan het raam, met uitzicht op een authentiek Amersfoorts straatje. Ook is er een terras met loungebanken aanwezig, waar je heerlijk op kunt chillen als het weer het toelaat. Wat is BLUR een goede aanwinst voor Amersfoort! Na de opening ben ik alweer drie keer bij BLUR geweest en ik zal er beslist nog veel vaker gaan komen. BLUR maakt je blij én de wereld een beetje mooier.
 
Door jou goed te informeren, willen ze je inspireren om bewuste keuzes te maken
Kus uit Amersfoort

Geschreven door: Kus uit Amersfoort

Ooit opgericht door Jelena, is Kus uit Amersfoort inmiddels uitgegroeid tot een platform waarop ruim acht Amersfoortse schrijvers actief zijn. Ze geven je tips over de leukste hotspots, fijnste beautyadresjes en tofste workshops. Voor #nsfavourites doet blogger Fleur Smit de mooiste pareltjes uit de doeken.

Locatie & route

BLUR
Mooierstraat 18
3811 EB Amersfoort
http://www.bluryourlife.com/

De nieuwste nsfavourites in je mailbox? Meld je aan